Pinterest - pin it

Mitt nya beroende, superkul att sitta och kolla runt på massvis med bilder och inspiration bara väller över en.
 
 
http://pinterest.com/hohisofie/

follow: hohisofie på pinterest

Supergoda färska morgonbröd

Bakade dessa bröd igår och de blev riktigt goda. Nästa gång ska jag testa att byta ut en del av vetemjölet till lite rågsikt eller något, samt blanda lite olika frön t.ex. både linfrön och solrosfrön.
 
Receptet hittade jag här

Drömträdgård på Karlslund

Var på cykelutflykt härromdagen och cyklade förbi Karlslund, var tvungen att stanna och kolla in deras mäktiga trädgård och den fantastiska herrgården.
 

Lappljung ruta

Var på IKEA i helgen och köpte bl.a. nya fodral till kuddarna i soffan. Tror jag måste införskaffa svarta ramar till tavlorna ovanför soffan också, och lite ljusstakar på bordet. Bordet är föressten ett fynd för 25 kr, riktigt kap! Missen Vilma tycks också gilla nya kuddarna :)

Make every moment count


Gyllengul idyll!

 
Hur fint är inte detta hus? fullt med potential, tänk ett vitt lantligt kök med dessutom två fönster. Vardagsrum och matsal med kakelugnar och vackra spegeldörrar, stort badrum där man kan ha ett stort badkar att ligga och kolla ut genom de två fönstren. Och för att inte glömma verandan, tänk att spendera ljuva sommarkvällar eller en härlig frukost. Skulle inte vara helt fel...
 
Källa

NÄTVIDE IKEA's Limited Edition Textile Collection

Tänka sig att det redan är 1 augusti idag, hösten närmar sig med stormsteg men det är ju trots allt några veckor kvar av sommaren och hoppas på att det blir riktigt fint väder ända in i september. Höstkläderna har ju börjat dyka upp lite smått i butikerna och visst får man lite mysig höstkänsla. Något som jag vill införskaffa till hösten är olika textiler av varma toner, massvis med färg och mönster, det hör ju hösten till. Att få tända några ljus och krypa upp i soffan med massa kuddar och filtar och skapa en riktig ombonad stämning i hemmet under mörka höstkvällar, är ju bra mysigt!
 
Jag började längta till hösten då jag såg bilderna nedan. NÄTVIDE heter alltså en helt ny och unik textilkollektion i begränsad upplaga skapat av Anna Efverlund och Maria Vinka.  Det härliga med kollektionen är att alla mönster har sin egen karaktär som tillsammans formar en kollektion med alla möjliga influenser i. Säljstarten börjar 15/8 så det gäller att passa på eftersom kollektionen säljs i begränsad upplaga.
 
 
Påslakanet på sista bilden är definitivt min favorit! Sarlig blandning av mönster och färg, riktigt mysigt till hösten.
 
Källa
 
 
 

Inredningsbloggar.se

Sitter just nu i skrivande stund och surfar efter bra inredningsbloggar fyllda med inspiration, men ibland kan det vara svårt att hitta. Har nyss registrerat mig på inredningsbloggar.se, som är en jättebra sida där man hittar de senaste inläggen från svenska inredningsbloggar.
 
Bildkälla: IKEA livet hemma

Follow on Bloglovin
RSS 2.0