Interior Design Quotes



Jag gillade citatet: “We shape our homes and then our homes shape us.” av Winston Churchill

Vilket citat är din favorit?


Inredningsfabriken

Hej!

Kikade runt lite på fabriken, en sida som jag totalt hade glömt bort, men som ger mycket inspiration.
Temat just nu var "min stil" och jag kollade på några av bidragen och fastnade för det nedanför. Riktigt snyggt tycker jag! Gillar speciellt matplatsen och väggen och den matt-svartmålade skänken.


Källa
(Superfin blogg förövrigt, kommer garanterat få återbesök av mig)

Vad kännetecknar just din stil?


Inspiration


Blev riktigt sugen på att göra en tavelvägg här hemma, riktigt tjusigt tycker jag!

Bildkälla

Mintgrön

Mintgrön är en vanlig förekommande färg nu i vår, men jag har aldrig gillat färgen speciellt mycket. Rosa är ju min favoritfärg, hihi. Men jag börjar gilla den ljusa mintgröna färgen allt mer, påminner väldigt mycket om Ebba och Didrick som gick på tv när man var liten där det var en explotion av alla pastellfärger, allra minst mintgrön.

Hur läckert är inte detta skåp?


Bildkälla:

Sovrum

Just nu är jag inne i en period där jag vill göra om allt här hemma, det känns som jag vill blanda lite mer stilar, få in mer rustikt och modernt blandat med lite äldre möbler som vi har. Samt mer inredningsdetaljer och en tavelvägg skulle jag gärna vilja göra. aaaah det finns som sagt mycket jag vill sätta fingrarna i just nu!!

Sovrummet är iallafall under renovering, var ju tvungen att dra ner den groteska fondväggen som hyresgästerna innan hade satt upp. Mådde ju dåligt av att bara se den, usch! Så nu återstår spackling och målning, och sen måste jag fixa en sänggavel, eftersom sängen är 140 bred är det supersvårt att hitta en som passar. Så jag får väl ta saken i egna händer och tillverka mig en egen, då får man ju som man vill ha också :) Men en sänggavel tror jag inte är så svårt att göra.. hoppas jag iallfall..

Hittade iallafall en väldigt snygg..


Skulle vilja ha lite mer hotellkänsla i sovrummet, med gärna stora lampor på sängborden på vardera sida av sängen, så snyggt!


Eget kollage från polywore


Walk in closet

Hej!

Idag har det varit en lugn söndag, har städat i klädkammaren och omstrukturerade lite vilket var väldigt behövligt. Jag skulle vilja ha lite mer hyllor, och gärna ett litet bord eller dylikt där man kan sitta och sminka sig och förvara smink och hårgrejer, just nu står dom i fönstret..men ytan där är inte tillräcklig. Googlade och fann walk in closet alá Carrie Bradshaw i Sex and the city.. men tyvärr har jag inte ett helt rum utan bara en liten klädkammare så förvaringsmöjligheterna är begränsade. Men i framtiden kan man ju alltid hoppas att jag får chansen att inreda en walk-in som de nedanför, ett måste är en maffig kristallkrona, heltäckningsmatta, gärna ett runt bord i mitten med en vas med pioner, och ett redigt fint sminkbord! Ibland måste man ju få drömma...



Alla bilder kommer härifrån!

Superkul sida förövrigt, man kan kolla på alla möjliga stilar och produkter världen över samt skapa en egen sida. Perfekt att spara sina favoriter på men risk att man fastnar på sidan ett tag, eftersom det fick såå mycket att se! :)


Mavala Spring 2012


Riktigt härliga vårfärger! Redig beslutsångest gällande val av färg.. alla är ju så fina. Men eftersom majoriteten av mina nagellack är i rosatoner kan det ju vara kul med någon annan färg, "lemon cream" är ju riktigt läcker! 


Tomatodlare...

För några veckor sedan var jag inne på blomsterlandet och skulle köpa lite blommor men ut kommer jag med diverse fröer, har aldrig odlat något innan men någon gång måste vara det första. Var tvungen att skapa en ny kategori också, då det blir lättare att följa med i mina odlingar, haha! Jag köpte b la.  busk-tomatfröer, eftersom de är anpassade att ha i krukor på balkongen eller dylikt. Jag försådde dessa i början på mars och nu har det vuxit till sig lite, frågan är ju bara när man ska plantera om de i större krukor? Längtar iallafall till sommaren då man kan plocka sina egna tomater (om det nu kommer några dvs.)


Påskgodis

Kikade runt lite på recept.nu innan för lite inspiration till mat både till helgen och kommande veckor. Inspirationen är verkligen noll, och då är det lätt att man fastnar i gamla banor och det blir inte mycket till variation. Hamnade istället på påskdesserter och godis istället (typiskt) Men kolla så söta! Funderar på att göra cupcaksen till helgen, ser riktigt smarriga ut.

Recept finns här


Glad påsk!

Att det redan är påsk, tiden går alldeles för fort! Vi ska bara vara hemma i påsk och inte göra något särskilt. Jag hade tänkt att bege mig uppåt i landet men har så mycket att göra i skolan. Ingen mening att åka om man ständigt känner sig stressad över massa skolarbeten, då är det bättre att åka upp en helg och känna att man bara kan ta det lugnt!

Har iallafall försökt skapa lite påsk-stämning här hemma - men det är inte lätt att göra fint i påskriset då två katter till marodörer bara förstör både ägg och fjädrar :)



Follow on Bloglovin
RSS 2.0