Ljusfat i antiksilver

Är på jakt efter ett stort ljusfat i antik silver, hittade två fina på alvashus.se. Det till höger är i mönstrad zink och det andra är i antiksilver och kostar 299 kr, och det lutar åt det. Hade tänkt att ha mina loppisfyndade ljusstakar som jag målat vita på fatet, tror det kan bli riktigt fint!  


Önskelista

Snart är november slut och nästa helg är det redan första advent och det säger bara vipps så är det julafton och veckan innan är det min födelsedag. Har knåpat ihop en önskelista, på både lite prylar till hemmet men även till mig själv som jag behöver. Parfymen Lola från Marc Jacobs står högst upp på önskelistan, den luktar sååå gott! men hårprodukter och hudvård är alltid trevligt eftersom det går åt och är alltid behövligt. Lite roligt att det befinner sig en gryta mitt uppe i allt, men jag tycker det är hur mysigt som helst på hösten/vintern att göra en mumsig gryta. 



   Såå nu återstår det bara att skicka önskelistan till tomten ;)


Carin & Carl

...har gått och blivit Garbo! och konceptet Carin och Carl har vuxit, med större perspektiv och nya idéer, och återfinns nu som Garbo på Brahegatan 21. Stilen andas klassisk svensk ljus inredning med inspiration från 1700-tal och Sundborn. Det är svårt att inte tycka om möblerna så klassiska, ljusa och så fina!


Små frukostbröd med honung och havre

Igår hittade jag ett recept i en gammal tidning som jag sedan var tvungen att testa, nämligen frukostbullar med grahamsmjöl och havregryn och lite honung som ger sötma i brödet. Resultatet blev super, jättegoda såväl nygräddade som dagen efter. Ska definitivt göra om bullarna igen!





Follow on Bloglovin
RSS 2.0