Kärleksmums

Hej!

Kärleksmums är enkelt, klassiskt och såklart väldigt gott! passar utmärkt om man är några stycken eftersom kakorna räcker till många. Jag brukar göra dem i en lite mindre form än i en långpanna eftersom jag vill att kakorna skall bli lite högre och inte så platta. Jag tycker det är snyggare med höga och mindre bitar än en platt pannkaka :)


Leilas kök

Såg på Leilas hemsida att hon lagt ut bilder på hennes privata kök. Jag får massor av inspiration när jag kollar på bilderna. Jag längtar till den dagen det är dags att bygga sitt eget kök, tänk på roligt att få bestämma och platsbygga allt..precis som man själv vill ha det! Jag skulle utgå från ett klassiskt kök i sekelskiftes stil och som i Leilas kök kan man enkelt byta ut t.ex. en tapet eller måla pärlsponten bakom skåpet om man en dag skulle tröttna på det, och köket får ett nytt utseende.

Vackra skåp och plats för mycket förvaring av fint porslin. Jag föredrar att ha öppna hyllplan framför överskåp eftersom jag tycker att man får mer ”rymd” i köket. Gillar även tapeten, fint med en neutral men ändå något med mönster till alla hennes detaljer. SMEG kylskåpet är en av många saker som står högt upp på önskelistan.

Såå snyggt med marmorskivor! Fina hyllor att visa upp sina samlingar på.

Creme färgat kakel som är satt utan fog.. riktigt snyggt!  Gillar hennes lilla diskho så smart att ha den i anslutning till spisen så att det är lätt att fylla upp vatten när det behövs. Fräscht med oliv-och rosmarinträd på köksbänken.

Leilas kök är verkligen i min smak, dock kanske lite väl mycket saker, jag gillar att kunna gömma saker då för många saker på en hylla ger ett lätt stökigt intryck..men färgerna, hyllplan, vitvaror, kakel och marmorskivorna är något jag kommer att ha i mitt framtida kök. Dock saknar jag en sak i Leilas kök.. var är alla pastellfärger? enligt mig är Leila "pastelldrottningen" eftersom hon har massvis med fina tillbehör i alla möjliga pastellfärger i tvprogrammen, men här har hon sparat in på färgerna minsann.. vilket är lite tråkigt jag hade velat se lite mer färgklickar även om jag älskar vitt och neutralafärger!

Leilas hemsida: http://www.leila.se

Köksinspiration - rutiga golv

Fortsätter med mer inspiration..man kan ju aldrig få för mycket inspiration? Gillar skåpet på sista bilden, vill ha ett sånt i mitt kök! Rutiga golv är så snyggt, men det svartvita på bilderna skulle jag föredra i ett badrum eller hall. Jag skulle valt en ljusare nyans som på sista bilden.. grått och vitt är så snyggt!


Inspiration till Sovrummet!



www.alvhem.se

Härlig inspiration!

Kikade in på alvhem.se och hittade massa fina inspirationsbilder!

































Såå fint skåp, vill ha!







Tycker "tavelväggar" är riktigt charmigt..funderar på att göra någon liknande själv i vardagsrummet.

Om man var några år äldre och hade miljoner på banken...

Så skulle jag köpa detta hus utan att tveka, ett riktigt drömhus med världens potential. Surfade runt på hemnet igår, alltid lika "farligt" då man hittar fina hus..men jag hittade något utöver det vanliga ett riktigt ha-begär kolla in detta superfina hus! inte nog med att det är fint på utsidan så har det sånn stor potential inuti. Hur mysigt skulle det inte vara att bo i ett hus på över 300 kvm, med en egen handelsbod? En handelsbod som man kan ha öppet på somrarna eller året om och sälja både goa karameller men även lite smått och gott i porslin och inredningsväg. Jag tycker huset är super charmigt och med några X liter vitfärg senare så har man man piffat upp det lite, dock skulle jag låta nästan allt vara intakt då jag tycker det är urcharmigt som det är.

Tänkt att måla väggarna vita och trappen i en ljusgrå ton, golven är så vackra som de är!
såå fint när det är vitmålat på väggarna..
Tänk väggarna vita och trappan i ljusgrå..
Köket är verkligen mysigt, med lite färg och en porslinsho vid fönstret så är köket lite moderniserat iallafall. Mer än så tycker inte jag det behöver..
Vackra kakelugnar lyser verkligen upp ett rum!
En riktig handelsbod, precis som det ska va!

Bilder från hemnet!

Follow on Bloglovin
RSS 2.0