Stadshem inspiration

Att kika runt på stadshem är alltid lika inspirerande, men samtidigt jobbigt eftersom man hittar drömobjekt efter drömobjekt, som man vill flytta till på direkten... nedan är några favoritbilder från Fjärde Långgatan 10 F.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vardagsrum helt i min stil

Såg detta vardagsrum i Sköna Hem häromdagen, gillar verkligen det, bortsett från den lila kudden som ser photoshoppad ut ;) men visst är det fint?
 
Källa

Svensk tenn tappar sin exklusivitet

Läste nyss på Resumé att upphovsrätten för Josef Franks mönster och möbler gått ut i Storbritannien där ett 25-årsskydd gäller. Därför har denna sida börjat sälja Josef Franks mönster till en tredje del av priset som de säljs för på Svensk Tenn i Sverige. Lite tråkigt är det ju allt...
 
 Ovan är ett av mina favoritmönster!

Mina favoriter från Åhléns

Det har kommit in riktigt fina saker nu i butikerna och samtliga nedanför är från Åhléns. Jag har själv införskaffat mig de marockanskinspirerande handdukarna och det är säkert fler saker som kommer att få följa hem senare i höst. 
 
 
 
Åhlens fall

 
Åhlens fall by sofieshem on Polyvore
 
 
 

Habitat och Zara Home

Snart är det dags, både den engelska inredningskedjan Habitat och Zara Home ska öppna butiker i Sverige nu i augusti. Ser verkligen fram emot det, speciellt Zara Home som har såå fina saker! Habitat kommer vara beläget i PUB och uppta 800 kvadratmeter och Zara Home kommer ligga på Birger jarlsgatan. 
 
 
Habitat drivs av Per Krook och företaget Urbanus. De är Habitats masterfranchisetagare för Sverige, tillika ägarna bakom Room. - Vår erfarenhet av att arbeta med Habitats produkter inom ramen för Room bidrog förstås till att vi fick förtroende att driva Habitat i Sverige, säger Per Krook.
 
Källa: 
 
 
 
 
 
 
Zara Home hittar ni på Birger Jarlsgatan 15 och här finns 450 kvm inredning att shoppa. 
 
Källa: här och här 

Do It Yourself - dagens tips och fynd

Surfarde in på denna blogg och fick syn på nedanstående bilder: 
 
 
 
...och fick syn på den fantastiska marmorbrickan som kommer från HAY och kostar en hel del. Så när jag började efterforska lite så hamnade jag på en annan blogg som hade ett riktigt fiffigt tips som jag tänkte dela med mig av.  Hon hade nämligen köpt en bit kakelplatta som hon hade klätt in i marmormönstrad plast. 
 
 
Riktigt snyggt tyckte jag att det blev och framför allt betydligt billigare än vad en bit marmorskiva kostar!
 
 Här kan man köpa marmorplast 

Dansk design

 
 
 
 
Köksinspiration från Danmark, danskarna kan verkligen sin grej!
 
Källa:
 

Marmor

Har snöat in totalt på marmor den senaste tiden, hur snyggt är det inte? synd bara att det kostar en hel del...
 
 
 
 
 
Skulle inte tacka nej till detta soffbord, hur fint som helst! länk

Väskdjungel...

Äntligen ledig! jobbade min sista dag idag och är ledig ända fram tills skolan börjar den 4e september, riktigt härligt! Fast lite tråkigt samtidigt när man jobbat hela sommaren och nu har jag gjort alla mina pass, med andra ord börjar sommaren gå mot sitt slut och så kommer hösten. Dock gillar jag ju hösten, men den kan gott vänta lite. På tal om höst så måste jag införskaffa mig en ny väska, har kikat runt lite men antingen är de för dyra eller har jag helt enkelt inte hittat rätt modell. Men så brukar det vara när man är kräsen :) Har dock hittat några som faller mig i smaken. Fast kan inte riktigt bestämma mig...
 
 
 
DKNY Saffiano Large EW Tote, Madewell Kensington Satchel, Anna Field, Michael Kors 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0