Fynd på Erikshjälpen

I lördags "loppisdagen" gick vi till Erikshjälpen, alltid lika mycket folk som är där och kikar runt. Var på jakt efter några små blommiga tallrikar eller koppar men kom istället hem med ett fint fat, vilket är charmen med loppisar, man vet aldrig vad man hittar. En fin vit linneduk fick också följa med hem. Kollade även om det fanns något fint påskpynt gärna i lite äldrestil, men hittade bara små rosa och gula ägg som ska hängas i påskriset, som jag funderar på att ta in och pynta nu i veckan. Det är ju påsk redan nästa helg!




Supergott dinkelbröd

Igår bakade jag ett jättegott dinkelbröd. Det gick snabbt och resultatet blev super! i receptet stod det 2 dl vanligt dinkelmjöl, hade bara fullkorn hemma så jag bytte ut det mot fint rågmjöl och 1dl vetemjöl för att det skulle bli lite fluffigt. Toppade brödet med både solros- och pumpakärnor som gav en lite krispig yta.


Mina passioner

I min blogg kommer jag att skriva om inredning, i alla dess vita nyanser men även med islag av rosa och gråatoner. I min sekelskifteslägenhet finner man såväl gamla loppisfynd blandat med moderna möbler. Jag kommer också dela med mig av recpet på goda maträtter, bröd och diverse små söta kakor.  


Välkommen till min nya blogg!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0