Önskelista

 
Eftersom det snart vankas både födelsedag och julafton så passar det sig bra med en önskelista. På den står det en tidningsprenumeration på både ELLE och interiör, mumingrejerna är så himla fina och passar till ett muminfreak like me, och min mac behöver verkligen ett nytt fodral och Marc Jacobs tackar man inte nej till. Nya ansiktsprodukter skulle heller inte vara helt fel, och en ny pyjamas. 
 
Vad är dina önskningar iår? 

Pepparkakshus

Kikar runt lite efter inspiration till mitt blivande pepparkakshus, det finns ju hur mycket fint som helst. Gjorde ett fin sekelskifteshus för nåt år sedan och förra året gjorde jag inget, därför måste jag gå all in detta år känner jag ;) 
 
 
Kika in här för mer spännande inspiration! 

Adventsstjärnor

Tänka sig att det redan är första advent nästa söndag. De färgglada stjärnorna nedanför får gärna pryda något av mina fönster. Tror det kan bli riktigt fint, som en kontrast till allt det vita och svarta här hemma. 
 
 
 
Kan inte riktigt bestämma mig för vilken som är finast... 

House Doctor julinspiration

 
 
 
 
Det känns lite knepigt att det redan finns julsaker i butikerna nu, jag menar det är ju inte ens november. Men det är lite små mysigt ändå. Hittade dessa bilder från House Doctor och som alltid, lika inspirerande och härliga bilder som House Doctor bjuder på! 

Inspiration

 
Mina senaste bilder på weheartit.com --> sofieshem 

Follow on Bloglovin
RSS 2.0