Nytt vill-ha objekt

 
 

Attans så farligt att surfa runt på sidor som t.ex. stadshem. Skulle ju lätt kunna flytta flera gånger i veckan med tanke på hur många fina lägenheter det finns. Tyckte denna lägenhet var väldigt mysig och harmonisk, tapeten i sovrummet var riktigt härligt, och för att inte tala om det lilla krypinnet? hur mysigt var inte det? aldrig sett något liknande.
 
Källa

Årets första skörd

Trots att det inte varit någon direkt sommarvärme i iallafall inte förräns nu så har mina tomatplantor växt riktigt ordentligt. Nu är det fina och buskiga och fulla av småsmå tomater. Har nog fått ihop en ask som man brukar köpa körsbärstomater i, och mer blir det.
 

Summer inspiration

Visst är det härligt att kunna flytta ut matlagningen? det hör ju trots allt till nu under sommaren att lägga något gott på grillen och njuta av kvällssolen. Inspirationen ovan är från IKEAs blogg "Livet hemma"

Lantliv

Idag bjöd norrland på riktig sommarvärme, har ätit god mat och druckit rosé och bara njutit av den härliga värmen. Kollade igenom flera nummer av tidningen lantliv och hittade en del spännande recept som jag ska försöka mig på då det vankas födelsedagsfest om två veckor. Fann också mycket inspiration och det fanns en hel del fina reportage i tidiningarna. Hittade även reportaget nedan på lantlivshemsida, tycker tapeten är så himla fin och skulle passa perfekt i ett lantkök eller i ett sommarhus.
 
 
 
Se reportaget här!

Sommarinspiration

Sitter på tåget påväg uppåt i landet, äntligen har det kommit lite sommarvärme också. Hoppas den håller i sig :) Har någon timme kvar på resan och sitter och fördriver tiden på weloveit.com som är ett riktigt bra tidsfördriv. Har gjort ett litet kollage på härligt sommriga bilder, med fina tyger och inbjudande sängar som man bara vill hoppa ner i på direkten.
Alla bilder finns på min sida på weloveit.com

Follow on Bloglovin
RSS 2.0