Tine K Home

Lite tomt på inlägg den senaste tiden, men så kan det bli. När inspirationen tryter och man har annat för sig.

Kikade runt lite på nätet innan och hittade en rolig sida inreda.com.  Hade ursnygga tapeter och rätt roliga saker. Lampan nedan hittade jag också där, men jag har sett många gånger innan och blir lika sugen på den varje gång. Den är stor, inte vit men creamvit och maffig, alla kvaliter som en lampa ska ha :) Men jag undrar hur svårt det kan vara att göra den själv. Lampan består av vitt plisserat silkestyg och konstruktionen ser inte så jätte svår ut och dessutom har den tillverkats för hand därav priset på 2450 kr. 



Från Tine K Home.


Dish Bunny!

Hej!

Har nyss hittat en rolig sida, se här! Hur sött är inte det här diskstället? Vitt och med en söt liten kanin formad av en av stålstängerna som håller disken på plats. Både sött och praktiskt!


Vardagsrums inspiration



bilder från alvhem.se

Blått porslin

Blått porslin är så vackert, fyndade tallriken nedan på loppis förra veckan och när jag kom hem googlade jag och hittade en massa tallrikar och fat så den ensamma tallriken får säkerligen kompisar i fortsättningen :) Skulle vilja ha en vägghylla med vitt-blått porslin, såå fiint!


Bye summer, hello autumn

Första september redan...inte klokt hur fort tiden går. Idag vid lunch när jag sprang på stan var det riktig sommarvärme, runt 20 grader och stålande sol. När jag kom hem så öste regnet ner, riktigt skyfall som sedan avslutades med åska. Dagen bjöd på andra ord både sommarvärme som nog var den sista och en riktig start på ett riktigt höstväder! Jag tycker hösten är en av årets mysigaste årstider med massa tända ljus och att få tända första elden i kakelugnen en mysig höstkväll, det är grejer de!


Follow on Bloglovin
RSS 2.0